Nije svako otežano disanje uzrokovano astmom

kašaljUkoliko imate učestale probleme sa disanjem, astma je jedan od mogućih uzroka vaših problema. Zviždanje u plućima, osećaj pritiska u grudnom košu, nedostatak vazduha i hronični nadražajni kašalj su karakteristični simptomi koji prate astmu.

Međutim, postoje i druge bolesti i poremećaji koji su praćeni navedenim simptomima, tako da se jedino nakon odgovarajućih dijagnostičkih procedura može sa sigurnošću postaviti dijagnoza astme. Ono što se nikako ne savetuje je uzimanje lekova bez nadzora i odobrenja lekara. Pravilno postavljena dijagnoza i terapija prilagođena vašoj bolesti je najbolji način za postizanje dobrih rezultata i držanju simptoma astme pod kontrolom.

Postoji veliki broj lekova od kojih neki utiču na smirivanje akutnih napada astme, dok drugi utiču na smanjenje učestalosti javljanja simptoma astme.

Od prirodnih preparata koji se koriste kao pomoćna sredstva u tretmanu, mi preporučujemo PRIMED 2 Diši lako.
PRIMED 2 je potpuno prirodan preparat na bazi kristalisanog lipovog meda i kalcijuma. Pomaže da se razgradi i iskašlje gust sekret iz disajnih puteva i olakšava protok vazguha kroz disajne puteve. Smanjuje preosetljivost disajnih organa na alergene iz vazduha i deluje na opuštanje disajnih puteva, čime ublažava i proređuje astmatične napade. PRIMED 2 je pogodan za svakodnevnu primenu, bez vremenskog ograničenja i bez neželjenih reakcija.